Preduzeće ZILJ doo osnovano je 1991 godine.
Proizvodnja štampanog materija, ambalaže, trgovina proizvodima od papira i kartona su osnovne delatnosti preduzeća.
Sistemom magacinskog poslovanja, u smislu lagerovanja proizvoda sa isporukom klijentima u roku od 24h, ZILJ doo je zauzelo vodeću poziciju u oblasti štampe zdravstvenih obrazaca. Takav sistem poslovanja omogućio je nižu cenu proizvoda i bržu isporuku.
Knjige, katalozi, časopisi i ostala štampa na zahtev uslovljavali su proizvodnju na bržim i kvalitetnijim mašinama.
Od 2010 godine, sa razvojem interneta, koji je uticao na pad obima tražnje štampanih obrazaca i reklamnog materijala, Zilj doo se orjentisalo na proizvodnju ambalaže. Svoje potencijale ZILJ doo je usmerilo na saradnju sa lancima restorana brze hrane i kompanijama sa velikim brojem prodajnih objekata.
Sa ciljem da se brendirana kartonska ambalaža lako transportuje i brzo formira, proizvodimo kutije za gotova jela, kutije za pice, roštiljske kutije, kutije za azijsku hranu,kutije za suši, kutije za salate i voćne salate, kutije za kolače i torte, kutije za dimljenog lososa, kutije za tortilje...
Nastojimo da svojim inovativnim rešenjima omogućimo bolje poslovne rezultate klijentima kao i prijatne momente namenjene korisnicima.
Okrenuti ka budućnosti.
U 2016 godini smo plasirali inovativna rešenja šestougaone, osmougaone i četvorougaone kutije za salate i gotova jela. Kutija se transportuje rasklopljena u tabacima, uz pomoć alata se brzo formira a po otvaranju dobija formu polu-dubokog tanjira.
U 2016 godini smo plasirali i inovativno pakovanje za pica parčiće i cele pice.
Ovo revolucionarno rešenje olakšava transport gotovih pica.
Pica zapakovana u našoj ambalaži se može staviti u kesu!
Ponudili smo sistem za pakovanje pica parčića jedan iznad drugog bez kontakta!
Naša inovativna kutija se može kvalitetnije i jeftinije brendirati.
Jednostavnost našeg rešenja omogućava brže i lakše formiranje ambalaže.
Konstrukcijskim rešenjem inovativna kutija za celu picu koristi 75% površine materijala koji je do sada korišćen.
Zapremina rasklopljene ambalaze zauzima 30% od zapremine dosadašnjih rešenja, što mnogostruko umanjuje manipulativne troškove sistemima sa velikim brojem objekata.